وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در غرب تهران

دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در غرب تهران ​ رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت از دستگیری ۴ عامل درگیری مسلحانه در غرب تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 02
کد خبر: ۴۱۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار علی ذوالقدری رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت گفت: در اواخر سی ام فروردین ماه تعدادی از شهروندان ساکن غرب تهران با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفته و و در خصوص درگیری مسلحانه و عربده کشی و قدرتنمایی با سلاح سرد و گرم توسط چند جوان شرور در یکی از خیابان های محدوده محله جنت آباد اعلام شکایت کردند.

 

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه عاملان این درگیری مسلحانه، قبل از رسیدن ماموران از محل گریخته بودند، تصریح کرد: شاهدان ماجرا اظهار داشتند، تعدادی شرور با عربده کشی و قدرتنمایی با سلاح موجب رعب و وحشت برای اهالی محل شده و با یکدیگر درگیر و در نهایت با استفاده از سلاح گرم و شلیک گلوله از محل گریخته اند.

 

وی با اشاره به اینکه این تیراندازی خوشبختانه آسیب و خسارت جانی در پی نداشت، بیان داشت:مأموران پلیس با شناسایی تعدادی از عاملان این درگیری مسلحانه دریافتند که متهم اصلی از تهران خارج شده و به یکی از شهرستان های اطراف پایتخت گریخته است که در نهایت پس از تلاش های مستمر ماموران مخفیگاه متهم را در یکی از روستا های شهرستان ورامین شناسایی کردند.

 

ذوالقدری ابراز داشت: نتیجه تحقیقات انجام شده در اختیار مقام قضائی قرار گرفت و متعاقب آن با گرفتن نیابت قضائی تیمی از ماموران پایگاه دوم به مخفیگاه متهم اعزام شدند و پس از مراقبت های ویژه پلیسی موفق شدند عامل اصلی این درگیری مسلحانه را در صبح روز هشتم اردیبهشت ماه در یک عملیات ضربتی در مخفیگاهش دستگیر و در بازرسی از آن محل یک قبضه سلاح جنگی و چند قبضه سلاح سرد کشف کردند.

 

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با اشاره به اینکه مخفیگاه دو متهم دیگر این پرونده چند ساعت پس از دستگیری نفر اصلی در محدوده غرب تهران شناسایی شد، خاطر نشان کرد: متهمان در اظهارات خود علت این درگیری مسلحانه را اختلاف حساب قدیمی با یکی از ساکنان ِمحل درگیری اعلام کردند.

 

سردار ذوالقدری در پایان با بیان اینکه آخرین نفر از عاملان این درگیری در غروب روز دهم اردیبهشت ماه در یکی از شهرستان های شمالی کشور دستگیر شد، تصریح کرد: هر ۴متهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

 

منبع: همشهری

کلمات کلیدی: علی ذوالقدری
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار